Portaal Logopedie en audiologie - Onze diensten


Logopedist zoeken

Hier vindt u een volledige lijst van alle logopedisten/audiologen, zowel beschikbaar voor patiënten als voor andere zorgverleners. Uw vermelding in de lijst is gratis. Er is een zoekfunctie voorzien op basis van naam, plaats en specialisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw gegevens opgepikt worden door de bestaande zoekrobots zoals Google, Bing en Yahoo op het internet, zodat uw gegevens ook via die weg gevonden worden. 
De registratie om in de lijst opgenomen te worden is gratis en voor elke logopedist of audioloog toegankelijk. Betalende klanten worden in de lijst weergegeven met het eigen logo en met vermelding van hun specialisatie.
U staat nog niet in onze lijst? Registreer u snel op deze website via deze link en u wordt gratis opgenomen in onze lijst.
Uw collega staat nog niet in onze lijst? Nodig hem/haar uit om zich te registreren!
U wenst niet langer in de lijst te staan? Op eenvoudig verzoek verwijderen wij onmiddellijk al uw gegevens!

Hulp of advies bij informaticaproblemen

U zoekt een antwoord op een informatica probleem? Stuur ons uw vraag door en we bekijken hoe we u verder kunnen helpen. We staat u bij met raad en daad en geven u advies en praktische tips en bekijken met u welke mogelijke oplossingen zijn voor uw situatie of uw probleem.

Uw persoonlijke website

U wil meer toelichting geven bij uw praktijk/groepspraktijk om uw patiënten beter te informeren? Wij bieden u een eenvoudige persoonlijke website aan voor uw zelfstandige (groeps)praktijk. U levert ons de informatie, uw logo en enkele foto's aan en wij doen de rest. Een integratie met uw bestaande website, uw eigen webadres of met uw persoonlijke huisstijl is eveneens mogelijk. In het zoekscherm komt dan ook uw logo en uw specialisatie te staan
Klik hier voor een volledig overzicht en de bijhorende prijzen

Vacatures

Specifiek voor vacatures van groepspraktijken, scholen en ziekenhuizen kan u instellen dat u nieuwe vacatures via e-mail wenst te ontvangen. Via deze weg kunnen potentiële werkgevers u rechtstreeks contacteren en ontvangt u, indien u dit wenst, als eerste de nieuwe werkaanbiedingen in uw mailbox.

Bijscholingen

Wij verzamelen onafhankelijk van de aanbieder alle up-to-date informatie rond bijscholingen in het werkveld van de logopedie en audiologie. Vanaf 2011 zullen we ook zelf opleidingen organiseren.

Algemene informatie en forum

In de rubriek 'Algemene informatie' stellen we informatie ter beschikking welke een meerwaarde betekent voor elke zelfstandige logopedist en audioloog. We gaan te rade bij specialisten om verschillende aspecten toe te lichten waar u als zelfstandige vaak niet bij stilstaat maar toch veelvuldig mee te maken hebt. Op het forum brengen we zorgverleners rond logopedie/audiologie samen. Een deel van het forum is exclusief voorzien voor logopedisten en audiologen.