Aanbod betalende klanten

Vanaf 1 maart 2011 bieden wij aan al onze betalende klanten een gratis functie aan die u toelaat om een afspraakherinnering te versturen naar uw patiënten. Deze krijgen dan automatisch de dag voor de afspraak een e-mail van u om hen te herinneren aan de gemaakte afspraak. U kan de lay-out van deze e-mail zelf bepalen of deze wordt door ons voor u persoonlijk aangepast volgens uw wensen.

Onze verschillende opties

We bieden momenteel 3 betalende mogelijkheden aan voor het aanmaken van uw persoonlijke website.

De goedkoopste en eenvoudige optie 'silver' kost 25 euro excl BTW en laat u toe om een eigen omschrijving te geven van uw praktijk die dan ook getoond wordt in het zoekscherm van onze website en op het detailscherm van uw praktijk. U hebt dan ook de mogelijkheid om een werkregio in te geven en u komt ook automatisch bovenaan te staan in de lijst van zoekresultaten in ons zoekscherm, met uw persoonlijk logo. De volledige omschrijving van uw praktijk wordt meegenomen in onze zoekfunctie. Bij zoeken via het zoekscherm op uw specialisatie komt uw praktijk dan ook gegarandeerd mee in het zoekresultaat.
Verder krijgt u van ons een standaardwebsite (stijl te kiezen uit het standaardaanbod) met drie pagina's. De inhoud van deze pagina's is vrij te bepalen. Er is standaard ook een contactpagina voorzien. U kan ook binnen uw eigen website een eigen blog opstarten die ook op onze blogpagina's zal getoond worden. U krijgt bij ons ook een eigen e-mail adres.

Bij optie twee, optie 'Silver Plus' betaalt u éénmalig 50 euro excl BTW. Vanaf het tweede jaar betaalt u slechts 25 euro per jaar (excl BTW) voor het beheer van uw website. Wij maken voor u een website op maat, volledig volgens uw wensen. U hebt dan 10 pagina's in uw persoonlijke stijl en ook automatisch de voordelen van optie 'silver'. Deze website wordt standaard aangeboden als subdomein van onze website, vb www.logopedie-audiologie.be/uwnaam  U krijgt bij ons ook een eigen e-mail adres.
Als u in optie 'Siver Plus' een eigen domeinnaam wil (vb www.uwnaam.be) kan dit voor een jaarlijkse meerprijs van 30 euro excl. BTW.

Bij mogelijkheid drie, optie 'Gold' betaalt u éénmalig 250 euro excl BTW en daarna jaarlijks slechts 25 euro per jaar (excl BTW) voor het beheer van uw website en 30 euro excl. BTW voor de (her)registratie van uw domein. U hebt in optie 'Gold' alle voordelen van Silver en van Silver Plus en verder kan u een onbeperkt aantal pagina's aanmaken. Deze optie wordt vooral aangeraden voor het aanmaken van een website voor een groepspraktijk of wanneer u binnen uw website een aantal thema's wil uitwerken in meerdere pagina's. In deze optie is ook uw persoonlijke domeinregistratie inbegrepen. Als u kiest voor een domeinregistratie hebt u ook één of meerdere e-mailadressen op dit domein.

Indien u nu reeds een website hebt kunnen we altijd samen bekijken hoe we deze kunnen overnemen en online zetten via onze diensten. Stuur ons hiervoor een e-mail op webteam@logopedie-audiologie.be en we bekijken samen met u de mogelijkheden.

We werken altijd in 3 stappen.

Stap 1 : U kiest uw Optie: Silver/Silver Plus/Gold

Stap 2 : U levert ons uw logo als u dat al hebt, een aantal foto's (van u, uw praktijk, collega's, themafoto's enz, eventueel reeds teksten (wie zijn wij, wat is logopedie of uw specialisatie, prijzen, contactgegevens, uw links) en eventueel ook reeds de indeling en een beschrijving van de stijl die u graag wil en wij maken voor u een eerste ontwerp.  U mag ook steeds een link van een bestaande website doorgeven als voorbeeld die als basis kan dienen voor uw website.

Stap 3 : Het ontwerp wordt besproken en bijgestuurd na uw feedback. Na elke aanpasing wordt er opnieuw overlegd tot u tevreden bent met het resultaat. Na uw goedkeuring wordt uw website dan online gezet. Wij zorgen ervoor dat uw website opgepikt wordt door de zoekrobots zodat uw website ook effectief gevonden wordt

Nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren via webteam@logopedie-audiologie.be !