Vakantietijd

Op 30 juni zijn de schoolpoorten weer voor twee maanden gesloten. Na een lang en boeiend schooljaar is het voor de studenten weer twee maanden zorgeloos genieten van de vakantie. Een heel aantal studenten logopedie en audiologie studeerde af als logopedist(e). Voor hen is het tijd voor 'het echte werk'. We wensen elk van hen veel succes. Uiteraard zijn zij, net als iedere logopedist of audioloog in Vlaanderen, welkom op onze website.

Onze portaal logopedie-audiologie.be wordt straks één jaar. In één jaar tijd groeiden we uit van een onbekende website naar een portaal waar dagelijks tussen de 500 en 1000 bezoekers langskomen. Per dag worden hier de praktijkgegevens van zo'n 300 logopedisten opgevraagd. Onze bezoekers hebben de meest volledige keuze uit zo'n 2200 logopedisten en audiologen in Vlaanderen.

Wij plannen de volgende weken een aantal nieuwe initiatieven om ons aanbod nog te verbeteren. Er komt een blog waarin pas afgestudeerde logopedisten het woord krijgen. We zoeken in dit kader ook naar een aantal meer ervaren logopedisten die via deze weg hun licht kunnen en willen laten schijnen op de wereld van de logopedie en audiologie in Vlaanderen. Verder wordt de gratis basiswebsite die we aanbieden voor iedere logopedist uitgebreid. Voor iedere praktijk zal de eigen specialisatie en een eigen omschrijving kunnen toegevoegd worden, met mogelijkheid voor het toevoegen van foto's uit de praktijk en uitleg over de eigen werking.

Uiteraard blijven we inzetten op een zo volledig mogelijk aanbod aan vacatures en (na)vormingen. Zo'n 320 logopedisten zijn momenteel ingeschreven op onze mailinglijst voor vacatures. Dit aanbod blijft dus zeker een prioriteit.

We wensen u een fijne vakantie!
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)