Uw mening telt!

Ipsos Access Panels is onderdeel van een vooraanstaand marktonderzoeksbureau dat mensen over de hele wereld aanmoedigt om hun mening te delen door mee te doen aan online onderzoeken!

Door lid te worden van kunnen consumenten hun gedachten en meningen delen over veel verschillende onderwerpen en daarmee bedrijven helpen de goederen en diensten die zij produceren te verbeteren. Het belangrijkste is dat leden van het panel de mogelijkheid hebben om hun mening te laten horen en invloed uit te oefenen op de producten en diensten die ze dagelijks gebruiken!

Panelleden worden beloond met punten voor ieder onderzoek dat ze invullen! De punten worden gespaard en kunnen worden ingeruild voor cadeaus zoals cadeaubonnen voor een aantal van de meest populaire winkels in Europa. Daarnaast stelt men ieder kwartaal een grote prijs beschikbaar voor alle nieuwe panelleden die zich met succes inschrijven binnen iedere campagne; die prijs kan bvb een reis naar een bestemming naar keuze ter waarde van € 2.700 zijn!Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)