Relatiegeschenken: Wie krijgt nu niet eens graag een dank-u-wel geschenk?

kleurrijke gadgets

Ieder jaar beginnen rond het einde van augustus de promotieberichten en -brochures in de mailbox of postbus te vallen. Heel wat mensen vinden deze brochures en mails misschien vervelend en behandelen ze als spam, maar ik dus niet! Niks leuker dan op zoek te gaan in al die folders naar leuke en meestal ook kleurrijke gadgets en hebbedingetjes die straks zullen dienen als promotie van onze 'winkel'.

Trendy met praktisch nut

Ik volg bij het kiezen van de juiste geschenkjes altijd volledig m'n eigen smaak. We voorzien steeds verschillende soorten geschenkjes, zodat het geschenk kan afgestemd worden op de klant. We gaan altijd voor nieuwe trendy spullen die een praktisch nut hebben en die ik zelf ook heel graag zou krijgen. Vorig jaar zat er zo een ledllampje tussen dat tijdens de donkere wintermaanden een ongelooflijk praktisch nut heeft gehad. Niks erger dan de tiende kalender aanbieden die vervolgens rechtstreeks bij het oud papier gaat!

De fiscus

Toegegeven, de aankoop van relatiegeschenken kost (een beetje) geld. Indien je er echter voor zorgt dat je de fiscale regeltjes volgt en zoals in het voorbeeld de juiste bedrukking voorziet op het lampje, mag je het geheel gratis aangeboden kadootje wel fiscaal in rekening brengen. Iedereen wordt er dus beter van!

Warm aanbevolen

Het uitdelen van relatiegeschenken heeft ook altijd iets leuks. Wie krijgt er nu niet graag iets aangeboden? En wie geeft er nu niet graag af en toe een kadootje aan de mensen waar je verder een heel jaar op kan rekenen of waarmee je een goeie relatie opgebouwd hebt?
Ik in alle geval wel, en ik kan het iedereen aanbevelen!
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)