Kleuroptafel

De webwinkel kleuroptafel.com biedt een met zorg samengestelde collectie van kleurrijke Œtable fashion¹: tafelkleden, glaswerk, dienbladen, serviesgoed, mokken, bestek, melamines, hebbedingen en cadeaus. Allemaal even kleurrijk, vaak exclusief en met duidelijk herkenbare ontwerpen.

Een paar merken zijn nieuw voor de Belgische en Nederlandse merkt. Design by Susanne Schjerning: tafelkleden van de rol met afbeeldingen van vlinders, rennende paarden, herten, bloemen- en bladmotieven. Een ander nieuw merk dat je aantreft bij kleuroptafel.com is het aardewerk van Helbak: botervloten, eierdoppen, mokken, schalen en schaaltjes van handgemaakt en handgedecoreerd aardewerk. ³Het servies van Malene Helbak is mijn persoonlijke favoriet. Ik word helemaal vrolijk van alle kleurige stippen. Vanwege het simpele ontwerp en de verschillende kleuren kan je het prachtig combineren met spullen die je al in de kast hebt staan.³ Nieuw in het assortiment zijn serviezen van Loveramics en het op-en-top Engelse Mellor Ware.

Internationaal assortiment

Bij kleuroptafel.com vind je ook felgekleurde melamines van French bull uit de VS, onderborden, ontbijtplankjes, placemats en meer van Remember Products uit Duitsland, handige siliconen keukenspullen van Make my Day uit Australië, kinderbestek van het Zweedse Gense, prachtige schaaltjes van Paul Smith voor Stelton, bestek in heel veel kleuren van Mepra uit Italië, Pantone bloempotten van Serax, dienbladen van Bram Boo, Zweedse woonaccessoires van Koloni Stockholm en kleurig glaswerk en mokken van het Engelse LSA-International.Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)