Jaarlijkse opkuis van onze bestanden

Met het nieuwe schooljaar in zicht zijn wij begonnen met de jaarlijkse opkuis van onze bestanden. Zo kunnen we vanaf september up-to-date lijsten afleveren aan onze bezoekers, scholen en CLB's. We zouden u dan ook willen vragen om uw eigen gegevens nog eens na te kijken en eventueel bij te werken.

Onze gratis diensten werden ondertussen verder uitgebreid en deze zullen in de loop van september nog verder uitgebreid worden. Zo is het sinds kort mogelijk om een uitgebreide omschrijving in te geven van uw praktijk, welke getoond wordt in het overzichtsscherm van de zoekfunctie en op de detailpagina. Deze omschrijving wordt ook doorzocht bij opzoeking via specialisatie in de zoekfunctie en kan dus ook gebruikt worden om uw specifieke activiteiten te beschrijven. Daarnaast wordt het vaste lijstje van specialisaties dat u kan aanvinken voor uw praktijk nu ook weergegeven in het detailscherm van uw praktijkgegevens en wordt deze selectie optimaal gebruikt in de zoekfunctie.

In de loop van september wordt ons gratis aanbod nog verder aangepast en uitgebreid. Iedere logopedist(e) zal dan de mogelijkheid hebben om gratis een eigen miniwebsite in te vullen met de omschrijving en specialisatie zoals nu reeds voorzien, een 'wie zijn wij' pagina met foto's, een bijkomende en vrij in te vullen pagina en een contactpagina.

Onze website zal eveneens grondig herschikt worden. Naast de vacatures, de navormingen en de materiaalpagina komt er ook een volwaardige boekenrubriek met een volledig aanbod aan boeken van en voor logopedisten. Daarnaast voorzien we de mogelijkheid om tweedehands materiaal rond logopedie aan te bieden via de website (zodat uw boekenkast weer wat ademruimte krijgt)

We hopen dat we met deze uitbreidingen nog meer kunnen inspelen op de wensen van zowel de logopedisten als onze bezoekers die op zoek zijn naar een logopedist(e) We kunnen via de zoekfunctie nu reeds het meest volledige overzicht aanbieden dat beschikbaar is voor Vlaanderen.

Hebt u vragen of opmerkingen? Uiteraard staan wij steeds open voor feedback en zijn uw opmerkingen altijd welkom.

We houden u verder op de hoogte!
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)