Hoe kies je de juiste laptop?

Als logopedist(e) of audioloog ben je meer en meer afhankelijk van een goed werkende computer of laptop. Als zelfstandige is het noodzakelijk dat je erop kan vertrouwen dat alles netjes blijft werken.

Beter voorkomen dan genezen

Om problemen te voorkomen geven wij altijd de raad om uw materiaal regelmatig te vervangen. Door op tijd over te schakelen op nieuw materiaal voorkom je plotse problemen en kan je ook altijd een vervangtoestel achter de hand houden voor het geval er toch iets mis gaat. Wij raden onze klanten daarom aan om elke twee jaar een nieuwe pc of laptop te kopen en op dat moment de vorige laptop te gebruiken als vervangtoestel.

een nieuwe laptop elke twee jaar

Een basistoestel dat voldoet aan de huidige standaard kan u vandaag aankopen voor om en bij de 500 euro. Bij gewoon gebruik is het niet nodig om geavanceerde modellen aan te kopen. Door deze strategie kan u twee keer per 4 jaar een nieuw toestel kopen in plaats van één keer een duur model. De kost is dus hetzelfde maar u hebt wel het voordeel om steeds met relatief nieuw materiaal te kunnen werken.

Vragen

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren!
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)