Het (eenzame) leven als zelfstandige

Vandaag was het administratie- en facturatiedag. Ik ben altijd blij wanneer dat voorbij is. Misschien moet ik toch maar eens beginnen uitkijken naar en computerprogramma om dat te doen. Het geknutsel met Excel vraagt echt wel veel tijd en dan moet ik al m'n attesten nadien nog schrijven ook. Jammer genoeg zijn die programma's te duur voor mijn budget.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik naast mijn zelfstandige activiteiten een vast maandelijks loon heb. Ik vind het zelf ook fijn dat ik in m'n vaste job kan samenwerken met collega's. In de praktijk sta ik er alleen voor en dan mis ik soms wel eens het gezelschap van een collega. Gelukkig heb ik ondertussen ook enkele uren therapie in een schooltje kunnen bemachtigen.

Ondertussen heb ik zo'n 10 uur therapie per week opgebouwd maar alleen daarvan zou ik nooit van kunnen leven. Van mijn werk als logopediste zal ik nooit rijk worden!
Reacties:

 Lieselotte Bauwens - 28/06/2013 20:09

Beste

Uit welke regio bent u en in welke regio wenst u te werken. Ik ben zelf logopediste en wens graag mijn logopediepraktijk, gespecialiseerd in leerstoornissen, aan te vullen met andere disciplines zoals een orthopedagoog voor IQ-onderzoek, .... U kan me gerust contacteren op 0473 84 67 17. Dan kunnen we eens verder overleggen.

Met vriendelijke groeten
Lieselotte Bauwens

 Karolien VO - 27/06/2013 05:49

Beste ,

ik ben pedagoge en ben momenteel aan het specialiseren in een opleiding logopedie. Ik ben vooral geïnteresseerd in het helpen van jongeren met leerstoornissen, taalontwikkelingsstoornissen, ed meer. Ik ben momenteel werkzaam in een CLB. Ik wil heel graag werken met kinderen rond taal, maar als pedagoge ben ikk niet in staat om zelf een eigen praktijk te stichten.
Ik zou heel graag samenwerken met iemand: multi discipl groepspraktijk, we zouden zo onze disciplines kunnen samenleggen. Ik kan intelligentie, aandacht ed onderzoeken, de logo doet de therapie.
Moest je interesse hebben, ik ben altijd te contacteren via karolienvo@gmail.com

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)