Goede voornemens voor 2012

Ik was van plan om iets te schrijven over het VVL congres, maar ik weet niet goed waar te beginnen. Ik zou kunnen schrijven dat ik zoals wel vaker een beetje op m'n honger ben blijven zitten, maar dat klinkt dan weer te negatief. Het congres is voor mij een jaarlijks weerzien met de vriendinnen van op school, de verhalen over de mannen, de kindjes die er zitten aan te komen (of net gekomen zijn grrrrr) en dat is uiteraard altijd heel leuk. Laat ik het er dus maar op houden dat ik al uitkijk naar de ongetwijfeld nog betere editie van 2012!

Na het herlezen van mijn vorige berichtjes hier besef ik plots hoe snel het met mijn praktijk gegaan is. Sinds september is mijn praktijk echt goed op gang gekomen en heb ik zelfs al een aantal patiƫnten moeten weigeren. Ik begin me zelfs de vraag te stellen of ik misschien toch niet moet overwegen om voor een fulltime praktijk te gaan en mijn job even on hold te zetten. Wie had dat ooit gedacht :-)

Door het vele werk dat ik nu voor en na moet doen komt het er bijna niet meer van om hier nog eens iets te posten. Vreemd trouwens ook dat ik nog steeds de enige logo ben die af en toe in de pen kruipt. Ik moet misschien maar eens aandringen op een actieve selectie van collega bloggers.

Ik zet in alle geval op mijn lijstje van goede voornemens voor 2012 dat ik minstens elke maand iets ga achterlaten hier. Voor iedereen alvast fijne feestdagen en een fantastisch 2012!
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)