21/06/2011 - Dag van de Webshop

Spectaculaire aanbiedingen voor onlineshoppers

Op dinsdag 21 juni 2011 vindt de allereerste Belgische Dag van de Webshop plaats. Op de langste dag van het jaar pakken honderden deelnemende webshops uit met een onlineaanbieding die maar één dag geldig is. Een unieke kans voor shopaholics!

Shoppen doen we al lang niet meer alleen in fysieke winkels: de webshop of onlinewinkel raakt jaar na jaar meer ingeburgerd. Boeken, kledij, speelgoed, mp3'tjes, smartphones maar ook minder evidente zaken zoals outdoorkeukens, nummerplaten en zelfs brandhout gaan de laatste jaren vlotjes over de virtuele toonbank. Met de eerste Dag van de Webshop wil het onlinemarketingbureau Conversics het internetwinkelen onder de aandacht brengen en de onlineshoppers hun voordeel laten doen met bijzondere aanbiedingen. Gewoon registreren op www.dagvandewebshop.be, meer hoef je niet te doen om een lijst met de speciale aanbiedingen van alle deelnemende shops in je mailbox te ontvangen.

Van digitale camera's tot citytrips


De langste dag van het jaar leek de initiatiefnemers Tom Dupon en Jeroen De Clerck perfect om als eerste Dag van de Webshop uit te roepen. "In België zijn heel wat interessante en originele e-commerce-initiatieven. Zowel heel kleine, gespecialiseerde shops voor bijvoorbeeld digitale camera's, als grotere webshops voor outdoorsporten die iedereen al kent. Met deze Dag van de Webshop zetten we deze onlinewinkels in de kijker. Interessant voor de shops, maar ook voor de kopers: die kunnen één dag lang genieten van heel bijzondere aanbiedingen. We tonen het publiek en de media meteen ook dat onlineshopping zijn kinderschoenen al lang ontgroeid is."

Alle aanbiedingen in avant première

Surf naar www.dagvandewebshop.be, registreer je en je ontvangt op 20 juni al een lijst met alle exclusieve acties van de deelnemende internetwinkels.
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)