Beste wensen voor 2012!

Iedereen de beste wensen voor 2012 en een goeie gezondheid voor u en iedereen die u lief is.

Voila, we kunnen er aan beginnen :-) Na de gebruikelijke wensen en de bijhorende kussen - jaja, plots komen de papa's de kids naar de logopediste brengen ;-) - zijn we helemaal klaar voor het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar betekent in het leven van logo Marleen nieuwe goeie voornemens, en ik heb er een heleboel dit jaar. Naast de jaarlijks terugkerende werkpunten in de lijst (eindelijk die 2,75 kg eraf, minder stress, minder wijn, meer tijd voor vrienden en familie, de onderste lade van m'n bureau opruimen...) heb ik me voorgenomen om van 2012 een vrolijk jaar te maken. Ik ga me dus eens een jaar lang lekker niks aantrekken van alle sombere berichten over het klimaat, de crisis, de economie, de kalender van de maya's en ga zo maar door. Niks van dat alles voor mij, ik ga gewoon altijd en overal vrolijk zijn. Vrolijk voor familie en vrienden, voor de kindjes in m'n praktijk, voor m'n collega's, voor de bakker, de postbode, de buren, en ja zelfs voor de werkmannen die het dorp hier hebben omgetoverd tot één grote verkeersopstopping.

Een eerste kleine test de eerste dagen van het jaar doet me geloven dat het aanstekelijk werkt. Ondanks kou, regen, storm, file en een onterecht geweigerde aanvraag van een mutualiteit die ik niet ga noemen, lijkt m'n omgeving m'n vrolijke humeur over te nemen. 'Heb je zin om mee te doen?' zou Dora zeggen. Wel, jullie zijn uitgenodigd!

Aan iedereen een vrolijk 2012!
Reacties:

 Joke - 11/01/2012 18:32

Voor u ook een fantastisch en vrolijk 2012! Ik ga uw raad opvolgen, bedankt voor de tip!

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)