LastMinute kortingen tot 40 procent en Septemberkorting tot 50 procent!

Profiteer nog snel van de LastMinute kortingen tot 40 procent bij Molenheide of geniet van de 50% korting op een verblijf in de periode van 1 september 2013 tot 30 september 2013. Bovendien worden in september enkele attracties en maaltijden eveneens aangeboden met een korting tussen 30% en 50%.

Bij vakantiepark Molenheide geniet u dicht bij huis met het hele gezin van een fantastisch verblijf!

Fietsen en wandelen

Molenheide is gelegen in het centrum van fiets- en wandelparadijs Limburg (België) en staat bekend als één van de best uitgeruste bungalowparken.

Wat valt er te beleven?

Het gigantisch overdekt Speelparadijs ‘Kids Valley’ met sprookjesburcht en gunhouse en natuurlijk het Zwemparadijs ‘Aquapolis’ met kabouterbad en toffe glijbanen.
Dé trekpleister is de nieuwe en mega indoor Minigolf ‘De Mijn’.
Verschillende thema’s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor een unieke belevenis voor iedereen!

Voor een rustgevende wandeling is een bezoek aan het 100 ha Wild- en Wandelpark zeker de moeite. Er is ook ruim aandacht besteed aan de verschillende drank- en eetgelegenheden zoals het Café Mangé, Taverne of Bruin Café. Overnachten in de nieuwe vakantiewoningen is echt genieten. De Comfortplus en Villatypes zijn échte vakantiewoningen met inductie kookplaten, vaatwasmachine, parketvloer, home cinema dolby surround system tot zelfs infrarood sauna.