Molenheide vakantiepark - vroegboekvoordeel tot 35 procent!

Vroegboekvoordeel tot 35 procent

Profiteer nu het hele jaar door van het vroegboekvoordeel bij Molenheide.
Bij een boeking van 6, 4 of 2 maanden voor vertrek, ongeacht de periode, krijgt u een vroegboekvoordeel dat kan oplopen tot maar liefst 35%.

Bij vakantiepark Molenheide geniet u met het hele gezin van een fantastisch verblijf. Boek een bungalow naar keuze vor de maand september met een korting van maar liefst 50%. De korting is geldig op alle bungalowtypes gedurende de hele maand september. Wees er snel bij, want deze actie kent een megasucces. Wie het eerst maalt, best maalt!

Fietsen en wandelen

Molenheide is gelegen in het centrum van fiets- en wandelparadijs Limburg (België) en staat bekend als één van de best uitgeruste bungalowparken.

Wat valt er te beleven?

Het gigantisch overdekt Speelparadijs ‘Kids Valley’ met sprookjesburcht en gunhouse en natuurlijk het Zwemparadijs ‘Aquapolis’ met kabouterbad en toffe glijbanen.
Dé trekpleister is de nieuwe en mega indoor Minigolf ‘De Mijn’.
Verschillende thema’s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor een unieke belevenis voor iedereen!

Voor een rustgevende wandeling is een bezoek aan het 100 ha Wild- en Wandelpark zeker de moeite. Er is ook ruim aandacht besteed aan de verschillende drank- en eetgelegenheden zoals het Café Mangé, Taverne of Bruin Café. Overnachten in de nieuwe vakantiewoningen is echt genieten. De Comfortplus en Villatypes zijn échte vakantiewoningen met inductie kookplaten, vaatwasmachine, parketvloer, home cinema dolby surround system tot zelfs infrarood sauna.


klik op onderstaande afbeelding voor info en voorwaarden
Reacties:

Er zijn geen reacties

Reageer:

Naam (*)
Email (*) - niet zichtbaar op de website
opmerking (*)