Waarom uw eigen website?

Op uw persoonlijke website kan u de nodige informatie voorzien over wie u bent en wat u doet. Zo kunnen patiënten op een eenvoudige manier kennis maken met uw praktijk zonder dat ze u moeten bellen of een afspraak maken. Een eigen website heeft enkel zin indien hij ook gevonden en bezocht wordt. Wij vinden dat uw website ook iets extra moet doen dan alleen informatie geven. Wij voorzien daarom ook de mogelijkheid om toegang te geven op aanvraag waarbij bezoekers extra toegang krijgen tot bepaalde pagina's of documenten nadat ze daarvoor een aanvraag gedaan hebben bij u. Zo kan u bepaalde informatie of documenten afgeschermd houden voor het grote publiek en ze toch beschikbaar stellen na een door u beoordeelde aanvraag.

Bezoekers van onze website nemen veel sneller contact op met logopedisten met een eigen website dan logopedisten zonder website. De website is dus een eerste kennismaking met de logopedist(e) en een bron van informatie voor de patiënt op zoek naar hulp. Het hebben van een eigen website geeft ook aan dat de logopedist(e) in kwestie 'mee is met z'n tijd'

Het aanmaken van een eigen website is anno 2011 heel eenvoudig en het kan zelfs gratis als u het zelf doet. Grote spelers als Google en Facebook geven u de mogelijkheid om mits een beetje handigheid zeer snel een mooie website aan te maken. U moet het in dat geval wel allemaal zelf doen en u moet alles zelf onderhouden.

De volgende stap is uw website bekendheid geven. Het is de bedoeling dat uw toekomstige patiënten uw website ook vinden. Bekendheid krijg je door uw weblink te vermelden in uw e-mails, uw naamkaartje en uw webvermeldingen in allerlei websites zoals onze webste. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk 'betrouwbare' websites linken naar uw website!

Om gevonden te worden is het belangrijk dat uw website opgepikt wordt door de zoekrobots. Hiervoor zijn een aantal regeltjes belangrijk in de opbouw van uw website. Betaal zeker geen geld aan firma's die u beloven om uw website aan te melden bij de verschillende zoekrobots. Dit is verloren geld! Een goed gebouwde website komt vanzelf in die lijsten. U moet alleen een beetje geduld hebben! Stuur ons een e-mail indien u hierover meer uitleg wil!

Wil u het bouwen van uw website liever aan andere mensen overlaten? Betaal dan zeker niet te veel. Maak een duidelijk onderscheid tussen het aanmaken of bouwen van uw website en de hosting ervan. Zorg dat u maar één keer betaalt voor het aanmaken van uw website en  daarna enkel nog jaarlijks voor de publicatie op het internet. Betaal geen geld voor zogenaamde nieuwe technologie of periodieke updates!

Wat bieden wij zelf aan?

 • Een zeer snelle service.
 • Een mooie, eenvoudige verzorgde website
 • Goedkoop! De goedkoopste versie kost slechts 25 euro / jaar (excl BTW)
 • Een eigen Lay-out volgens uw persoonlijke wensen, met eigen inhoud, documenten en fotomateriaal
 • gratis beheer van uw website. U geeft door wat moet aangevuld of gewijzigd worden en wij doen de wijzigingen voor u.
 • Een geïntegreerde contactpagina met anti-spam functie
 • Een eigen e-mail adres
 • Mogelijkheid voor een eigen domeinnaam
 • Gebouwd zodat uw website in de zoekrobots zal verschijnen.
 • Mogelijkheid om uw patiënten toegang te geven tot uw private pagina's. Wij onderhouden daarvoor de toegangsrechten indien u dit wenst. U kan per pagina instellen wie wat mag zien.
 • Mogelijkheid om mailings te (laten) doen naar uw patiënten
 • Integratie in onze zoekfunctie met uw eigen logo
 • Bekendheid via onze website
 • Gratis gebruik van onze algemene technische ondersteuning en advies

Succes!